Onze ervaring met FlaMigo Events Feesten.

Gepubliceerd op 12 december 2023 om 15:18

Afgelopen zomer zijn mijn man en ik gestart met het bezoeken van kinky feestjes.
Dit vonden wij erg leuk, maar we misten  wel een beetje de kleinschaligheid en het echte sociale contact met mensen. Het was vaak druk en een praatje maken was lastig of je kwam mensen geen 2e keer meer tegen in de drukke menigte. 

 

Door een beetje op Facebook te scrollen kwamen we op de FlaMigo Events site terecht en zijn we naar de Last Minute party gegaan in Hoeve Galderzicht.
Dit was een geweldige locatie met heerlijke Dj's en gezellige, sociale en toegankelijke mensen. Hier raakte we aan de praat met iemand en die vertelde ons over de lingerie feestjes en hoe de mensen daar met respect met elkaar omgingen en hoe gezellig het is.
We hebben toen meteen kaarten gekocht voor Before the Holidays in DHG Tilburg op 9 december.
In de tussentijd hebben we 2 maal samen een parenclub bezocht, 2 Kinky feestjes en een superleuke thuisdate gehad.
Gelukkig was het afgelopen zaterdag eindelijk zover. Tilburg ligt helaas niet voor ons om de hoek, maar we hadden lekker een hotel geboekt en geen seconde spijt gehad. Het was een geweldige avond met heel veel lieve, mooie, gezellige en sociale mensen.
We hebben heerlijk lopen dansen en sjansen en we voelden ons helemaal thuis.
De Dj's waren geweldig en stilstaan was geen optie. Ook de organisatie Mi en Adrie straalden van oor tot oor.
Wij hebben genoten en hopen er snel weer bij te zijn, want 4 mei duurt nog veel te lang haha. De hele voorpret samen met je partner, de voorbereiding, leuke kleding uitzoeken en de aankleding van de zaal en locatie maakte het voor ons helemaal af.

TECHNOMETALSTEL


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.