Dj LaNikki een Vrouw in een mannen wereld.

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 18:35

DJ LANIKKI SCHRIJFT.

Hey Flamigo people! 

Ik ben DJ LaNikki en ben 31 jaar oud.

Voor ik begon met DJ'en speelde ik softbal op het hoogste niveau van Nederland en heb ook bij het Nederlands Softbal team gespeeld. Na mijn actieve softbal carrière zocht ik iets waar ik me met net zoveel passie in kon storten als op het softbal!

Sinds mei 2021 ben ik begonnen met "draaien", hiermee ben ik begonnen omdat ik een groot liefhebster ben van muziek en ik graag iets met muziek en DJ'en wilde gaan doen. Sinds mei ben ik wekelijks meerdere lessen gaan volgen 'DJ Roog', toch wel echt een house legende! Hij leert me de kneepjes van het DJ vak. Nu nog steeds heb ik wekelijks les bij hem!

Als vrouwelijke DJ kom ik in een mannenwereld terecht. Er zijn heel veel mannelijke DJ's en ook bij geluid, licht en techniek is het echt een mannenwereld. Zelf heb ik dit geen enkel moment als lastig, moeilijk of vervelend ervaren. Maar gelukkig zijn er ook zeker veel vrouwelijke DJ's in de scene die het heel goed doen, denk aan Dina van Diest, Chelina Manuhutu, Gina Storm, Miss Dragon en nog meer.

Wat ik als heel fijn heb ervaren is het warme welkom krijgt van een aantal mannen.

Ik werd na mijn eerste keren op feesten draaien geweldig opgevangen door mannen als Michael Mess, Des Santos en DJ Ovano, ze stonden ook open om al mijn vragen te beantwoorden als "rookie", het is fijn om dan veel te kunnen sparren! Maar o

Een van de mooiste dingen aan het draaien vind ik toch wel dat je als DJ via de muziek je energie kan overdragen naar het publiek, het publiek kan laten genieten en kan laten opgaan in de muziek.

Het mooiste is als DJ dat wat je aan energie geeft,  je ook terug krijgt aan energie van het publiek, dat geeft zo'n enorme kick. Dat is precies waar ik aan het "DJ'en" ben gegaan. Mensen laten genieten en de wisselwerking van energie tussen publiek en DJ.

Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien en mijn Tech-House sound aan jullie te mogen laten horen. Maar ik wil jullie vooral de energie te laten voelen, die ik voel en jullie laten genieten. Mijn sets kenmerken zich door positiviteit, vrolijkheid, enthousiasme en vooral heel veel energie, eigenlijk precies zoals ik zelf ben!

Hou mijn facebook in de gaten, er komen veel mooie dingen aan!

-xxx-

LaNikki


Reactie plaatsen

Reacties

Jim Harte
2 jaar geleden

Hey!! Via de FB pagina van flamingo events, zie ik je artiesten naam; LaNikki en lees je verhaal als vrouw tussen al die kerels. Precies zoals ik je ken, en hoe??!? Tja, mijn meest favoriete niggie!! Eigenlijk een jong zusje voor mij 😉 Ik was al ontzettend op je, tijdens je professionele softbal carrière. Daar zag ik het fundament van plezier. Presteren op het hoogst haalbare zit bij ons in de genen waarbij opgeven GEEN optie is. Maar ik weet dat jij een grote wil hebt om te presteren, vanuit een een diepe verbinding tussen muziek en ontembare passie, gevoel en plezier. Dat is jouw resultaat!! Juist jouw resultaat is ondergeschikt aan je verbondenheid, en kractt met jouw publiek!! Ik weet nog goed, dat je mee met ons ging, naar je eerste festival. Een paar jaar later, laat je me weten dat je door Roog wordt getraind...eh!!! Joehoe, wakker worden allemaal,dat was vorig jaar.......
Onvoorstelbaar!! Je gaat het weer flikken en maakt een top start!! Zeker met je track Evolve., jouw knaller!! Succes en ga zo door!! Qua Patet Orbis,...is mijn lijfspreuk, maar dat ga jij gewoon fiksen...💪❤️