Dj Ovano zijn moto is: Stilstaan is geen Optie

Gepubliceerd op 24 november 2021 om 18:47

DJ OVANO SCHRIJFT.

Hi FlaMigo family,

Ik ben Dj Ovano ben 39 jaar en papa van Dean (10 jaar). Als dj zou je me kunnen herkennen van onder andere de volgende feesten: Get Famous, Stiletto Club, Insight Beach, Fetish Union en Sfeer @ the beach

Ik heb A3 & Mi leren kennen op Stiletto Vip Club waar ik als resident dj draai en er was eigenlijk direct een hele leuke klik, zo ben ik eigenlijk voor FlaMigo komen te draaien op de Closing Summer party en ben zo een beetje onderdeel van de FlaMigo familie geworden. Ik probeer Mi & A3 her en der te ondersteunen en te adviseren in het organiseren van hun eerste feestjes omdat ik hier in de loop van de de jaren toch wel wat ervaring in heb opgedaan.

Iets meer over mij: Muziek heeft me sinds m’n 8e in zijn greep.. ik kreeg een stereo toren van vrienden van m’n ouders met dubbele tapedeck en een platenspeler boven op (zo was dat vroeger nog). Door te plakken en te knippen met cassette bandjes maakte ik m’n eerste mixtapes die ik dan luisterde op m’n walkman.

Op m'n 12e kocht ik een mengpaneeltje en een platenspeler bij de kringloop voor 15 gulden. Toen begon ik ook vinyl te verzamelen en probeerde vanaf toen te leren beatmixen.. met vinyl echt wel een opgave, dit is de start van het dj’en geweest.

Ik heb onder de naam Dj Shimano eigenlijk heel veel verschillende stijlen gedraaid, van hardcore en house tot après-ski en allround muziek. Ik heb jaren in de lokale bars als vaste dj gedraaid, dat waren vaak lange avonden waar je alleen staat van 22.00 tot 04.00, en een lange track aan moest zetten als je even ging plassen. Heb hier veel geleerd over hoe de muziek keuze bepaald hoe een avond gaat verlopen, dat die ene track op het juiste moment echt het verschil maakt. Verder organiseer(de) ik lokaal feesten en had ik zelf jaren lang een drive in show. Rond 2016 was ik het allround dj’en zat en ben ik eigenlijk weer house gaan draaien, tijdens de zoektocht naar mijn eigen stijl is dj Ovano geboren. Grappig weetje, de naam Ovano is ontstaan door de letters van mijn achter en voornaam door elkaar te husselen. Met het ontstaan van de naam ontstond ook de muzikale richting.

De echte Ovano sound bestaat uit dikke Tribal en Bigroom beats, dit hoor je dan ook altijd terug in mijn sets, altijd lekker stevig en super swingend. Eigenlijk bereidt ik m’n sets niet per track op volgorde voor en draai ik altijd een beetje op gevoel, iets dat ik heb overgehouden van de tijd dat ik in bars stond, je moet je kunnen aanpassen aan het publiek en de sfeer, binnen de kaders van mijn stijl.

In het kort: Met Ovano achter de booth is stilstaan gewoon geen optie!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.