Michael Mess The Boss is talking.

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 19:06

Hi ik zal mij even voorstellen;

Ik ben DJ Michael Mess, Michiel Twigt en 44 jaar! Naast mijn baan bij Defensie, draai ik al een geruime tijd mee als DJ, waar het voor mij begon als 16 jarige, als een hobby, die LP’s kocht, en draaide met en voor een vrienden club back in the days in Uden. 

Gewoon layed back, maar altijd gezellig, in het weekend, omdat we het leuk vonden, en later draaide ik zo af en toe voor een paar organisaties een paar keer jaar. 

Tijdens het meer ontwikkelen van een eigen sound, en het draaien bij 1 van die organisaties ben ik een soort van ontdekt, en gingen er deuren open naar een nog groter en mooi podium, en meer andere mooie podia’s, waarvan ik als 16 jarige destijds alleen maar van kon dromen. Ik bleef er hard voor werken, leren en zoeken naar de ultieme Tracks om mijn sets nog vetter, beter en mooier te maken, om het publiek, te trakteren op een vette set die ik dan had gemaakt/ samengesteld, en waarvan ik dan kon genieten als het publiek dan uit zijn/haar dak stond te gaan op de dansvloer en mijn muziek! Heerlijk! 

Dat gaf mij nog meer energie, en wilskracht om door te gaan, nog beter mijn best te doen, en te worden in mijn hobby, en deze nog verder uit te breiden, ook dmv een producer cursus, om zo nog meer mensen te bereiken, met het mooiste wat er is: MUZIEK!! Want wie wordt en nou niet blij van muziek? Wie kan er nu nog stil staan als je die vette beats hoort? Muziek verbind alles en iedereen dat is zeker en daar wil ik een onderdeel van zijn en blijven! 

So hope to see soon, en ben benieuwd naar jullie reacties! 

Greetz Michael Mess🙏🏻🎧


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.